Politică de confidențialitate

scoaladepuieti.ro repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor Personale 679/2016.

Aceasta Politică se referă la modul în care colectăm, reținem și utilizăm informațiile personale. Aceasta Politică de Confidențialitate („Politica”) se aplică doar datelor colectate de către noi din resurse online care afișează un link către aceasta Politică. scoaladepuieti.ro poate actualiza periodic aceasta politică de confidențialitate și în consecință vă invităm să lecturați periodic acest document.

scoaladepuieti.ro este un proiect independent, ce își ia angajamentul ferm să prelucreze în siguranță deplină datele cu caracter personal.

Vă este permis accesul pe site-ul nostru fără să ne spuneți cine sunteți și nu cerem nicio formă de înregistrare.

Prin accesarea anumitor zone (de exemplu înregistrare la newsletter) sunteți de acord ca datele dvs personale pot fi colectate, păstrate, utilizate și transferate către noi și partenerii noștri într-unul din următoarele scopuri:

Furnizare de răspunsuri la solicitări;
Transmiterea de buletine informative in cazul in care sunteti de acord, pe diferite teme de interes
Atunci când distribuiți o petiție de pe site-ul nostru pe Facebook, Whatsapp, SMS, Messenger, Twitter și / sau prin e-mail atunci când solicitați să vă implicați în acțiuni de voluntariat, atunci când ne contactați prin telefon/sms, prin e-mail sau postări în mediile de socializare online

Dacă dorești să anulezi calitatea de membru simpatizant sau soliciți ștergerea Datelor Personale, te rugăm să ne contezi la [email protected]. Vom păstra și utiliza Datele Personale atât timp cât este necesar pentru a ne respecta obligațiile legale, soluționa dispute sau pune în aplicare proiectele asociației.

Când utilizați site-ul scoaladepuieti.ro trebuie să știți este securizat  HTTPS cu un certificat Let’s Encrypt,și că browserul dvs. poate face o solicitare, ce poate transmite adresa dvs. IP și șirul de agent de utilizator pentru browserul dvs., care poate fi unic. Nu folosim date pentru a construi profiluri sau a identifica persoane.

Dacă aveți întrebări sau reclamații despre respectarea acestei Politici de confidențialitate, dacă vreți să faceți recomandări sau comentarii care sa îmbunătățească calitatea Politicii noastre de confidențialitate, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected] sau telefon 0727.769.509