Hărnicie mare astăzi, la mâncat! Am și dovada, un castron plin cu sâmburi de cireșe, din care urmează să crească, începând de anul viitor, o livadă de cireși. Le-am cules dintr-un cireș din gradina bunicilor, cel mai pădureț dintre ei, dar și cel mai viguros, fără vârfete uscate. N-au nimic special cireșele pe care le face, dar cred ca ar fi foarte potrivit pentru portaltoi.

Vă urez să mâncați și voi fructe cu spor, iar dacă v-ați gândit cumva la ideea de a cultiva pomi fructiferi, nu uitați să opriți semințele și să le pastrați la loc uscat și răcoros până la iarnă, când vor trebui puse la stratificat, pentru germinare.

Sâmburi de cireșe

Sâmburi de cireșe

Am făcut un formular de înscriere pentru că imi doresc să comunic cât mai mult cu persoanele interesate, fie că au mai multă sau mai puțină experiență decât mine, putem învața unii de la alții. În plus, dacă știți un pom cu roade bune și sunteți dispuși să oferiți semințe și/sau altoi din el ca să îi răspândim neamul și prin colțurile astea de lume (Podișul Getic, Platforma Oltețului), vă rog să folosiți același formular.

Un colț de lume cu foarte multe floricele galbene

Un colț de lume cu foarte multe floricele galbene