Am pornit să scriu despre școala mea de puieți ca începator, m-am adresat începătorilor și fac acest lucru în continuare, chiar dacă vorbim despre experiență și ați fi tentați să spuneți că un începător nu are așa ceva.

Sfatul specialistului e întotdeauna prețios și trebuie căutat, dar povestea experienței începătorului, cu problemele pe care le-a întâmpinat, greșelile pe care le-a făcut, sfaturile pe care le-a primit și satisfacțiile pe care le-a avut, ar putea fi mult mai utilă și mai mobilizatoare pentru alți începători.

Așadar, vă invit să faceți poze pe parcursul experienței voastre cu pomii, să țineți un jurnal, dacă aveți timp să o faceți, iar la un moment dat să publicăm povestea voastră pe scoaladepuieti.ro. Aceasta este propunerea mea și o puteți vedea deja pusă în practică în secțiunea „Oameni” din meniul site-ului.

Dacă aveți deja o poveste, cât de mică, va rog să încercați să mă contactați. Chatul online pe facebook.com/ionut.parausanu.5 îmi este cel mai la îndemână pentru astfel de discuții, dar ne putem auzi și la telefon (0727.769.509) sau pe email la ecosemnal@gmail.com.

Vă aștept și pe grupul de Facebook „Școala de puieți”, deschis începând de astăzi tuturor celor care doresc să facă o școală de puieți sau o livadă de pomi.